Friday, 26 October 2012



Assalamulaikum dan selmat sejahtera.Sebelum ini banyak entry sya berkenaan cara merawat dan punca jerawat.Sedangkan saya masih belum lagi kongsi sebenarya tentang apakah jerawat.Baik.oleh itu,Sekarang tiba masa saya konsi ye.hehe.Maaf lambat.:D
Jerawat adalah masalah anak muda tetapi ia juga melibatkan orang dewasa. jerawat terjadi bila kelenjar minyak mengeluarkan terlalu banyak minyak dan sebum di kulit terutamanya di muka , dada dan belakang iaitu kawasan yang mempunyai banyak bulu roma.
Liang minyak yang tersumbat akan menjadi bintik putih jika ia terjadi di bawah kulit atau bintik hitam jika di lapisan luar kulit. Kulit akan menjadi kemerahan jika radang terbentuk di sekeliling liang tersebut.
Lebih besar kawasan radang lebih mudah terbentuk nanah dan akan meninggalakan parut jerawat jika tiada perawatan dan ubat yang sesuai. Menghilangkan parut jerawat lebih sukar bila perawatan diabaikan.
Wajah muka yang penuh dengan parut jerawat sudah tentu menghilangkan seri dan keyakinan diri.

Kebanyakan jerawat akan hilang sendiri jika kulit sentiasa bersih dan sihat. Tetapi sesetengahnya boleh menjadi teruk dan kronik.

Untuk Melihat Produk Rawatan Jerawat dan kesan Jerawat hanya dalam masa 2 Bulan boleh lihat di photo album jerawat di  di Page saya ini dan PM inbox untuk tempahan di link page saya di bawah^^
                                          ----->    JOM SIHAT BERSAMA 

diolah dan disusan dari web Green Tea Colostrum


Cara Berkesan Merawat Jerawat

hai sume~~~..apa kabo?.selamat menyambut hari raya aidiladha ye.ok..sini saya nak share Cara paling Berkesan merawat jerawat adalah dengan mengikut jadual tidur yang diatur.Iaitu pada waktu malam iaitu 12 mlm ke 6 pagi.Ini kerana ramai antara kita terlepas tips cara merawat jerawat berkesan ini iaitu hormon adalah fakor penting dalam merawa jerawat.Apabila kita mendapat tidur yang mencukupi,Anggota badan kita dapat menghasilkan hormon yang stabil.Seterusnya dapat mengawal pertumbuhan jerawat dimuka.Minyak dan sebum di muka juga akan dapat dikurangkan.Kulit juga kembali muda dan tembam gitu.^^..Jadi jangan suka tidur lambat ye n bangun lewat ye kawan2..Solat Subuh pun sama2 kita jaga.Kita jaga hubungan dengan Allah,InsyaAllah,Allah SWT akan jaga kita juga.:D

Untuk Melihat Produk Rawatan Jerawat dan kesan Jerawat hanya dalam masa 2 Bulan boleh lihat di photo album jerawat di  di Page saya ini dan PM inbox untuk tempahan di link page saya di bawah^^
                                          ----->    JOM SIHAT BERSAMA 

Cara Elak Stress

Tips Kurangkan stress - Buat apa yg dibawah kawalan anda & jgn risau ttg apa yg diluar kawalan anda. Cth- utk mengelakkan terperangkap didalam jam waktu pagi, (diluar kawalan anda)keluar awal (dibawah kawalan anda). 

Untuk Melihat Produk Rawatan Jerawat dan kesan Jerawat hanya dalam masa 2 Bulan boleh lihat di photo album jerawat di  di Page saya ini dan PM inbox untuk tempahan di link page saya di bawah                              
                                      ----->    JOM SIHAT BERSAMA 



Credit to  Dr Hasseenah - Klinik Jerawat & Jeragat

Tips Merawat Kulit

Tips Merawat Kulit #- Hanya Vit A & C shj yg mempunyai bukti perubatan dapat menambahkan kolajen pada kulit. Mereka mestilah berada dlm bentuk yg betul agar dpt diserap secara maxima.

kredit to  Dr Hasseenah - Klinik Jerawat & Jeragat

Untuk Melihat Produk Rawatan Jerawat dan kesan Jerawat hanya dalam masa 2 Bulan boleh lihat di photo album jerawat di  di Page saya ini dan PM inbox untuk tempahan di link page saya di bawah                      ----->    JOM SIHAT BERSAMA 





Thursday, 13 September 2012

Produk Merawat Jerawat Yang Berkesan dan Murah.InsyaAllah

  Saya perkenalkan sedikit tentang diri saya,dahulu saya pernah mengalami masalah Jerawat yang teruk selama 2 thun,Jerawat ini banyak memberi kesan dalam kehidupan kita.MALU untuk Jumpa kawan-kawan,tertekan,stress dan keyakinan berkurangan dan paling teruk bagi yang nak cari pasangan hidup pastinya tidak disukai pasangannya terutama wanita kan??..(laki pun sama) keh2.
    Sekarang saya telah memasuki Sem 3 di UKM.Apabila saya sampai di kolej,Ramai kawan saya bertanya bagaimana saya boleh mengatasi masalah jerawat di muka saya,bukan itu sahaja,jeragat,parut2 dan lubang2 di kulit muka saya juga dapat dihilangkan juga dalam jangka masa 2 bulan ketika cuti sem ini.Ada Seorang rakan Saya terkejut bila berjumpa saya dan mengatakan"fadhil,muka kau skrg Bersih la..Jerawat parut dan jeragat dah hilang,ap rahsia kau??.saya hanya mampu tersenyum dan yang Penting dalam hati,Saya Mengucapkan Syukur Alhamdulillah ,kerana Allah memberi pertologan kepada saya dalam mengatasi masalah jerawat tanpa mengeluarkan kos yang mahal ataupun mendapatkan rawatan laser, doktor pakar dll yg kosnya mahal mencapai ratusan atau ribuan ringgit dimana Pasti membebankan bagi kita yang kurang berkemampuan ini kan~~...hoho
kawan2 boleh baca selanjutnya di pos saya "Bagaimana Cara Menghilangkan Jerawat ? Tips Menghilangkan Jerawat dan bekas dengan Mudah dan Cepat' dengan klik link diatas untuk mengetahui bagaimana saya merawat jerawat dan kesan parut saya dengan mudah dan berkesan sekali.


hari ni saya nak tunjuk kpda anda 6 jenis produk Yang Paling Berkesan  dan boleh dibeli dengan harga yang Murah dalam memastikan Jerawat anda boleh diatasi.  .Anda pasti akan gembira degan prubahan yang terbaik selpas menggunakan produk ini .Anda Tiada Jerawat dan Jeragat.Saya Juga Gembira.^^
Sebarang Tempahan boleh dibuat dengan Klik Link page saya ini dan message inbox page saya ini di JOM SIHAT BERSAMA  ,atau boleh Email kan kpda saya di fadhilbaserah@gmail.com atau hubungi Fadhil=0174869485
Produk akan dipos dengan pos laju..

Produk 1)

Clean & Clear 
Active Clear Acne Clearing Cleanser
Harga:Rm 15.00

Tempah produk dengan mesej ke 0174869485 atau di page Fb saya ini 
 ----->    JOM SIHAT BERSAMA

 Produk 2)

                                                             
                                                      Krim Sapu Jerawat OXY 10 
                                                              Harga Rm10.00
                                               
 

Produk 3)

Krim Sapu Jerawat Aiken
Rm 13.00

Tempah produk dengan mesej ke 0174869485 atau di page Fb saya ini  
----->    JOM SIHAT BERSAMA

Produk 4)


Facial Cleanser Aiken Oil Control and UV Protection
RM 15.00
                                                     
Tempah produk dengan mesej ke 0174869485 atau di page Fb saya ini 
 ----->   JOM SIHAT BERSAMA



Produk 5)

                        Krim Sapu Hilangkan Parut dan Jeragat MADERMA,
           berkesan kurangkan parut dalam masa 2 minggu
                                                                          RM 55.00
                                                      
Tempah produk dengan mesej ke 0174869485 atau di page Fb saya ini
 ----->    JOM SIHAT BERSAMA

Produk 6)

Toner Menutup Liang Roma dan Menganjalkan Kulit
SAFI RANIA GOLD
RM 17.00

Untuk Membeli Produk Rawatan Jerawat hanya dalam masa 2 Bulan boleh message saya terus ke nombor 0174869485-Fadhil atau  di Page saya ini dengan klik link di bawah^^
                                                ----->    JOM SIHAT BERSAMA


         Lihatlah kesanya dalam jangka Masa 60 hari!!!,InsyaAllah anda akan lihat Masalah jerawat akan dapat diatasi,kini anda Sudah Mampu tersenyum Lebar dan Keyakinan anda akan Kuat untuk Berhadapan dengan orang ramai .Semua ini Dengan Izin Allah Taala,Dialah yang menjadikan hamba-hambaNya,dan menimpakan kita sedikit ujian bagi melihat tahap keimanan hambanya kepada NYA.Alhamdulillah.Kini Anda Sudah Boleh Gembira dan Bersyukur kepada Allah kerana dapat mengatasi jerawat anda dengan jangka masa yangsingkat ^^



Tips Mengawal Jerawat

# Tips Mengawal Jerawat - Pastikan anda mendapat tidur yg mencukupi, average 6-8 hrs /day. Waktu tidur adalah waktu badan menyembuhkan apa2 kecederaan pada badan, termasuk kulit. Insomnia - sleep disturbance , boleh menyebabkan stress. Penyebab utama Insomnia adalah 'hectic lifestyle'. So...Relax... 


Untuk Melihat Produk Rawatan Jerawat dan kesan Jerawat hanya dalam masa 2 Bulan boleh lihat di photo album jerawat di  di Page saya ini dan PM inbox untuk tempahan di link page saya di bawah ----->    JOM SIHAT BERSAMA 


CREDIT TO https://www.facebook.com/klinikdrhasseenah

Tuesday, 11 September 2012

Bagaimana Cara Menghilangkan Jerawat dan Parut Jeragat? Tips Menghilangkan Jerawat dan Parut Jeragat dengan Mudah dan Cepat dan RAHSIA KECANTIKAN KULIT WAJAH

Assalamualaikum,
 hiii kawan-kawan sume ^-^

    Saya perkenalkan sedikit tentang diri saya,dahulu saya pernah mengalami masalah Jerawat dan Parut yang teruk selama 2 tahun,Jerawat dan Parut ini banyak memberi kesan dalam kehidupan saya. MALU untuk jumpa kawan-kawan,tertekan,stress dan keyakinan berkurangan dan paling teruk bagi yang nak cari pasangan hidup pastinya tidak disukai pasangannya terutama wanita kan??..(lelaki pun sama) keh keh.
    Sekarang saya telah memasuki Sem 4 di UKM.Apabila saya sampai di kolej sewatu sem 3,Ramai kawan saya bertanya bagaimana saya boleh mengatasi masalah jerawat di muka saya,bukan itu sahaja,jeragat,parut-parut dan lubang-lubang di kulit muka saya juga dapat dihilangkan juga dalam jangka masa 2 bulan ketika cuti sem ini.Alhamudulillah.Ada Seorang rakan Saya terkejut bila berjumpa saya dan mengatakan "fadhil,muka kau sekarang Bersih la..Jerawat,parut dan jeragat dah hilang,apa rahsia kau??.saya hanya mampu tersenyum dan yang Penting dalam hati,Saya Mengucapkan Syukur Alhamdulillah ,kerana Allah memberi pertologan kepada saya dalam mengatasi masalah jerawat dan parut tanpa mengeluarkan kos yang mahal ataupun mendapatkan rawatan laser, doktor pakar dll yg kosnya mahal mencapai ratusan atau ribuan ringgit dimana pasti membebankan bagi kita yang kurang berkemampuan ini kan~~...hoho

Ok,dengan Ini saya kongsikan Tips cara-cara Cepatmudah,Berkesan,Murah dan RAHSIA KECANTIKAN AWET MUDA,InsyaAllah.Lihatlah Kesannya hanya dalam masa 1 atau 2 bulan dan Berterusan InsyaAllah dan dapat mengatasi masalah jerawat dan parut jeragat anda serta anda juga dapat menyelamatkan duit anda yang ribuan ringgit daripada berbelanja membeli pencuci muka / produk kecantikan serta mencubanya satu persatu yang sudah tentu boleh mengakibatkan kesan sampingan dan masalah jerawat dan parut anda bertambah teruk,huhu.Moga dijauhkan. Semua ini berdasarkan penyelidikan,kajian,bahan bacaaan,khidmat nasihat dari doktor pakar kulit dan Pakar Farmasi serta Pengalaman saya selama 2 thun lebih dalam mengatasi masalah Jerawat dan Parut.

Selamat Membaca dan Moga Penyampaian Ilmu ini bermanfaat bagi kawan-kawan ^-^


Permulaan ini,Terdapat 3 Fasa penting dan 1 Fasa Rahsia Kecantikan yang perlu anda tahu dalam mengatasi Jerawat dan Parut iaitu :
   
PERTAMA      : Mengurangkan Pertumbuhan Jerawat, blachhead dan sebagainya
KEDUA           : Menghilangkan Jeragat dan Merawat Sel-Sel Mati di muka
KETIGA          : Mengawal pengeluaran Minyak di Liang-Liang pori kulit dan Menutup                                       liang-liang pori kulit yang terbuka serta Menganjalkan kulit anda.             
FASA RAHSIA KECANTIKAN    : Fasa yang akan mengembalikan Kulit anda                                                                                  BERSIH, AWET MUDA dan CANTIK SEMULA^^


PASTIKAN YE KAWAN--KAWAN MEMBACA MENGIKUT TURUTAN DAN HINGGA AKHIR BAGI MEMASTIKAN KAWAN-KAWAN TIDAK TERSILAP LANGKAH DALAM RAWATAN JERAWAT DAN PARUT TERSEBUT.

 Apa yang perlu saya lakukan dalam fasa tersebut??
                                          
                                                           FASA PERTAMA

Mengurangkan Pertumbuhan Jerawat batu,nanah-nanah dan sebagainya.
 
   1 Anda perlulah memlih pencuci muka jenis Acne cleanser dan oil control. Saya syorkan anda menggunakan Pencuci Muka Clean & Clear "Active Clear Acne Clearing Cleanser" yang boleh di beli di farmasi.Ini kerana dari penyelidikan dan pengalaman khidmat nasihat dari doktor dan pakar farmasi serta produk-produk yang saya pernah cuba guna,produk ini amat baik,jerawat terus akan kurang dalam jangka masa singkat .Bayangkan,wajah anda tanpa sebutir jerawat pun dimuka selepas sekian lamanya mengalami masalah Jerawat.?pasti ia amat menyeronokkan bukan.^-^,TAPI PASTIKAN,JIKA ANDA GUNA PENCUCI MUKA C&C INI,MEMBERI KESAN NEGATIVE SEPERTI BERTAMBAH JERAWAT..STOP PENGGUNAANNYA,KERANA IANYA TAK SESUAI DENGAN KULIT ANDA.
   2= Pencuci Muka Clean & Clear ini dalam bentuk liquid yang melekit bukan betuk Foam buih.Ini sangat baik kerana dapat juga menghalang pemecahan jerawat serta membunuh bakteria penyebab jerawat.Elakkan dari menggunakan segala jenis scrub,pencuci muka yg bukan oil cntrl dan krim kecantikan.Anda boleh menggunakan Pencuci Muka Jenama lain spt Nuuteen,sebamed, atau Oxy juga.
   3= Mencuci Muka 3 kali seeloknya,Awal pagi,petang dan malam sebelum tidur.
   4= Pastikan anda Tidur mencukupi dalam 6 jam dri 12 atau 1 pg ke 6/7 pagi.Dan elakkkan tidur berlebihan kerana jika tidak minyak di muka akan timbul dan jerawat tumbuh subur.
   5=  Jangan Suka Memegang dan memicit Jerawat anda.Kerana tangan kotor terdapat bakteria yg menyebabkan jerawat makin naik.
   6= Gunakan ubat jerawat seperti OXY yang ada benzyl Peroxide,disapu pada bahagian jerawat.
  7=  Pastikan anda Menjaga Sembahyang fardhu 5 waktu kerana Dengan tambahan amalan Wudhuk,anda dapat menghilangkan minyak2 di muka anda dan muka berseri keimanan.^_^

Teruskan Membaca -------->>

                                                            FASA KEDUA

Menghilangkan Jeragat dan Merawat Sel-Sel Mati di muka
 
    1= Setelah 2 3 minggu apabila jerawat anda dapat dikurangkan,anda perlu terus menggunakan pencuci muka oil control tersebut (Clean % Clear dan dll).
    2=Selepas Anda mencuci muka di waktu pagi,malam sebelum tidur,anda sudah boleh menggunakan Krim Sapu Penghilang Parut Jeragat dan meratakan kembali kulit muka anda dari lopak2 dan lubang2 di kulit.Krim Sapu yang saya sangat Syorkan ialah Krim Parut MADERMA  yang boleh dibeli dari saya dengan sms ke 017-4869485 (saya turut menjualnya) .Maderma ini sangat baik kerana krim sapu ini dapat menghilangkan kesan parut jerawat dalam masa 3 ke 4 minggu dalam 70% kembali sembuh parut di muka,InsyaAllah..Ubat ini selamat digunakan dimuka kerana ubat sapu ini dalam bentuk tidak berminyak,jadi penggunaannya tidak menyebabkan jerawat makin naik.Pastikan anda guna Maderma selepas anda cuci muka dan di tempat muka yang jerawatnya telah mati dan kehitaman.
    3=Jangan Sapu di tempat jerawat yang masih merah subur kerana ini akan menambahkan lagi jerawat anda.
                              
Teruskan Membaca --------->>
                         
                                                            FASA KETIGA

     Setelah 1 bulan lebih,anda pasti dapat lihat Kesan yang baik bukan?InsyaAllah. ^_^...ok saya teruskan dengan fasa Mengatasi Liang-Liang Roma yang terbuka supaya tertutup dan Sihat.

    1=Anda perlu gunakan Toner bagi menutup liang-liang roma yang terbuka tersebut,InsyaAllah.Ini amat PENTING sekali bagi mengatasi daripada Jerawat tumbuh selepas2 ini.Kenapa?? Ini kerana Sekiranya Kulit sel mati tidak dibuang,ditanggalkan dan Liang2 pori terbuka,minyak dikulit muka senang dihasilkan dan naik ke permukaan kulit akibatnya masalah Jerawat Tumbuh tanpa henti.
     2=Toner yang saya Syorkan adalah Toner Safi Rania Gold yang boleh di beli di farmasi.Amat berkesan dan murah, insyaAllah.Serta berpatutan ( Turut Sesuai untuk Lelaki ).Toner ini penting kerana ia dapat menganjalkan kulit dan menutup liang-liang roma dimuka seterusnya menanggalkan sel-sel kulit mati InsyaAllah.Toner ini tiada kesan sampingan kerana dibuat dari air mawar,InsyaAllah.Walaupun saya lelaki,saya tetap gunakannya,cuma saya guna sampai kulit saya tiada lubang-lubang lah, sebab nanti orang kata saya lembut macam perempuan plak.kan susah.keh-keh..
     3=Toner ini juga digunakan selepas anda mencuci muka,ubat sapu maderma sudah tidak perlu guna sekiranya anda guna Toner.
     4=Anda juga sudah boleh menukar pencuci muka bentuk foam.Saya syorkan anda gunakan pencuci muka berubat Aiken oil contol,UV Protection dan paling penting SPOT AWAY yang boleh di beli di farmasi (sesuai bagi Lelaki dan Perempuan ) .Ini kerana pencuci muka ini dapat mengawal minyak di muka anda,mengawal sinaran UV,InsyaAllah.Jadi anda tidak perlu pakai Sunblock dan dapat menanggalkan  sel-sel mati dimuka anda seterusnya digantikan sel baru melalui proses mitosis.kulit anda juga akan menjadi putih serta segala kotoran dapat dibersihkan dari dalam kulit hingga luar.InsyaAllah.

Waah Tahniah!!..Anda sudah hampir habis membaca semua langkah yang perlu dilakukan untuk mengatasi Jerawat dan Parut anda.Jom Baca Fasa Yang terakhir pula ini iaitu  FASA RAHSIA KECANTIKAN  yang akan mengembalikan Kulit anda  BERSIH, AWET MUDA dan CANTIK SEMULA^^

                                                FASA RAHSIA KECANTIKAN 

Saya Tunjukkan Satu Rahsia Untuk Mengatasi Jerawat dan Parut anda dengan lebih mudah dengan dapat ABAIKAN DAN LANGKAU  FASA 2 dan 3 dengan hanya menggunakan PRODUK SUPLEMEN VITAMIN SHAKLEE iaitu Vitamin C, ESP dan GLA komplek.

Produk ni saya minat sangat kerana ramai feedback dan testimoni pengguna Shaklee yang mengatakan produk ni bagus dan berkesan.InsyaAllah. Doktor-doktor juga turut mengesyorkan pengambilan Suplemen Vitamin Shaklee ni ^^.
Apakah yang menarik tentang Suplemen Shaklee ni?
Suplemen Vitamin Shaklee terdiri daripada betuk serbuk dan bijian pil vitamin. Shaklee ini ada banyak set seperti set menguruskan badan,set mengandung,set berpantang bersalin,masalah kesihatan dll. Tapi apa yang saya ingin highligtkan disini adalah set Vitamin C, Energizing Soy protein ( ESP ) dan GLA komplek untuk Rawatan kulit muka yang rosak akibat Jerawat dan Parut Jeragat. ^-^

Apa khasiat Vitamin C Shaklee ni ye kawan-kawan? 

1) Membentuk Kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.  
2) Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema. 
3) Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat. 
4) Mengekalkan kolestrol sihat - ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.
InsyaAllah












 Ini pula merupakan penerangan mengenai ESP  :

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk 9 asid amino penting.

Khasiat ESP :

1)  ESP membekalkan nutrisi pada badan, 21 hari sel-sel kulit akan diperbaharui, off coss protein sangat membantu dalam penghasilan sel kulit yang baru .
2)  Mengandungi vitamin B penting, membantu tubuh badan lebih efisyen menukarkan lemak, karbohidrat dan protein kepada TENAGA.
3) ESP insyaAllah dapat memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari
4) ESP dapat menyihatkan tubuh keseluruhannya..
InsyaAllah.














Suplemen ketiga iaitu : GLA Komplek Shaklee yang amat bagus untuk Skin Texture, Skin Repair dan membentuk Skin Glowing.

Mari kita baca kebaikan GLA komplek Shalee ni  :
1) Menjadikan Kulit lebih sihat dan berseri-seri
2) menguatkan immunity badan
3) memperlahankan proses penuaan
4) Mengawal kolestrol
5) Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid











Jom Ambil Vitamin C, ESP atau GLA Complex untuk lebih mudah dalam merawat kulit kita yang dah rosak akibat masalah jerawat tersebut.Yang penting insyaAllah dapat skip langkah 2 dan 3 yang agak panjang itu.Lebih mudah ambil Suplemen Vitamin Shaklee ni kan kawan-kawan^^
Ramai telah yakin dan berjaya dengan produk ini dalam menangani Masalah Jerawat dan Parut dan saya turut meyakininya dan juga menggunakannya :)

Bagaimana nak dapatkan Produk Set Rawatan Jerawat dan Parut Jeragat Shaklee Ini??

Kawan-kawan boleh SMS ke nombor telefon saya iaitu 017-4869485 (FADHIL ) untuk bertanya tentang produk shaklee ni dan mengenai tempahan atau pm mesej page fb saya di link ini https://www.facebook.com/messages/suplemenvitaminshaklee.
Sebenarnya sekarang saya turut menjadi dealer penjual produk ini memandangkan saya turut menggunakannya untuk rawatan kulit wajah saya  :) .
Saya yakin dengan produk ini dalam mengatasi masalah jerawat dan parut saya dan kawan-kawan juga ^-^

Kawan-kwan boleh juga tengok info mengenai produk Shaklee seperti set Kurus badan ,kehamilan dan berpantang bersalin dengan lihat di Page FB Suplemen Vitamin Shaklee saya di link di bawah
 ini link page saya

 


                     
Akhir Kata,lihatlah kesannya dalam jangka yang singkat dan mujarab!!!,InsyaAllah anda akan lihat Masalah jerawat dan Parut Jeragat akan dapat diatasi,kini anda Sudah Mampu tersenyum Lebar dan Keyakinan anda akan Kuat untuk Berhadapan dengan orang ramai .Semua ini Dengan Izin Allah Taala,Dialah yang menjadikan hamba-hambaNya,dan menimpakan kita sedikit ujian bagi melihat tahap keimanan hambanya kepada NYA.Alhamdulillah.Kini Anda Sudah Boleh Gembira dan Bersyukur kepada Allah kerana dapat mengatasi jerawat dan Parut Jeragat saya dan anda dengan jangka masa yang Pendek, Berkesan dan Murah.
Assalamualaikum dan mohon maaf jika ada kesalahan ^-^ 

Kawan-Kawan dialu-alukan untuk mengulas mengenai article yang saya tulis ini.Memandangkan ini Penulisan saya yang saya tulis dari pengalaman dan ilmu saya mengenai masalah dan Cara Mengatasi Jerawat dah Parut. :)



TEMPLATE ERROR: No dictionary named: 'post' in: ['blog', 'skin', 'view']