Thursday, 13 September 2012

Produk Merawat Jerawat Yang Berkesan dan Murah.InsyaAllah

  Saya perkenalkan sedikit tentang diri saya,dahulu saya pernah mengalami masalah Jerawat yang teruk selama 2 thun,Jerawat ini banyak memberi kesan dalam kehidupan kita.MALU untuk Jumpa kawan-kawan,tertekan,stress dan keyakinan berkurangan dan paling teruk bagi yang nak cari pasangan hidup pastinya tidak disukai pasangannya terutama wanita kan??..(laki pun sama) keh2.
    Sekarang saya telah memasuki Sem 3 di UKM.Apabila saya sampai di kolej,Ramai kawan saya bertanya bagaimana saya boleh mengatasi masalah jerawat di muka saya,bukan itu sahaja,jeragat,parut2 dan lubang2 di kulit muka saya juga dapat dihilangkan juga dalam jangka masa 2 bulan ketika cuti sem ini.Ada Seorang rakan Saya terkejut bila berjumpa saya dan mengatakan"fadhil,muka kau skrg Bersih la..Jerawat parut dan jeragat dah hilang,ap rahsia kau??.saya hanya mampu tersenyum dan yang Penting dalam hati,Saya Mengucapkan Syukur Alhamdulillah ,kerana Allah memberi pertologan kepada saya dalam mengatasi masalah jerawat tanpa mengeluarkan kos yang mahal ataupun mendapatkan rawatan laser, doktor pakar dll yg kosnya mahal mencapai ratusan atau ribuan ringgit dimana Pasti membebankan bagi kita yang kurang berkemampuan ini kan~~...hoho
kawan2 boleh baca selanjutnya di pos saya "Bagaimana Cara Menghilangkan Jerawat ? Tips Menghilangkan Jerawat dan bekas dengan Mudah dan Cepat' dengan klik link diatas untuk mengetahui bagaimana saya merawat jerawat dan kesan parut saya dengan mudah dan berkesan sekali.


hari ni saya nak tunjuk kpda anda 6 jenis produk Yang Paling Berkesan  dan boleh dibeli dengan harga yang Murah dalam memastikan Jerawat anda boleh diatasi.  .Anda pasti akan gembira degan prubahan yang terbaik selpas menggunakan produk ini .Anda Tiada Jerawat dan Jeragat.Saya Juga Gembira.^^
Sebarang Tempahan boleh dibuat dengan Klik Link page saya ini dan message inbox page saya ini di JOM SIHAT BERSAMA  ,atau boleh Email kan kpda saya di fadhilbaserah@gmail.com atau hubungi Fadhil=0174869485
Produk akan dipos dengan pos laju..

Produk 1)

Clean & Clear 
Active Clear Acne Clearing Cleanser
Harga:Rm 15.00

Tempah produk dengan mesej ke 0174869485 atau di page Fb saya ini 
 ----->    JOM SIHAT BERSAMA

 Produk 2)

                                                             
                                                      Krim Sapu Jerawat OXY 10 
                                                              Harga Rm10.00
                                               
 

Produk 3)

Krim Sapu Jerawat Aiken
Rm 13.00

Tempah produk dengan mesej ke 0174869485 atau di page Fb saya ini  
----->    JOM SIHAT BERSAMA

Produk 4)


Facial Cleanser Aiken Oil Control and UV Protection
RM 15.00
                                                     
Tempah produk dengan mesej ke 0174869485 atau di page Fb saya ini 
 ----->   JOM SIHAT BERSAMA



Produk 5)

                        Krim Sapu Hilangkan Parut dan Jeragat MADERMA,
           berkesan kurangkan parut dalam masa 2 minggu
                                                                          RM 55.00
                                                      
Tempah produk dengan mesej ke 0174869485 atau di page Fb saya ini
 ----->    JOM SIHAT BERSAMA

Produk 6)

Toner Menutup Liang Roma dan Menganjalkan Kulit
SAFI RANIA GOLD
RM 17.00

Untuk Membeli Produk Rawatan Jerawat hanya dalam masa 2 Bulan boleh message saya terus ke nombor 0174869485-Fadhil atau  di Page saya ini dengan klik link di bawah^^
                                                ----->    JOM SIHAT BERSAMA


         Lihatlah kesanya dalam jangka Masa 60 hari!!!,InsyaAllah anda akan lihat Masalah jerawat akan dapat diatasi,kini anda Sudah Mampu tersenyum Lebar dan Keyakinan anda akan Kuat untuk Berhadapan dengan orang ramai .Semua ini Dengan Izin Allah Taala,Dialah yang menjadikan hamba-hambaNya,dan menimpakan kita sedikit ujian bagi melihat tahap keimanan hambanya kepada NYA.Alhamdulillah.Kini Anda Sudah Boleh Gembira dan Bersyukur kepada Allah kerana dapat mengatasi jerawat anda dengan jangka masa yangsingkat ^^



47 comments :

  1. Mederma itu boleh hilangkan parut jerawat di muka ke?

    ReplyDelete
  2. insya Allah,boleh je..maderma ni dapat menghilangkan bekas2 jerawat yg teruk,lopak2,lubang2 dan sel kulit yg mati..cuma maderma tak dapat buatkan kulit menjadi licin dan hilang parut yg nipis2.jadi kita pelru gunakan pencuci muka yg boleh buang parut2 yg nipis..

    ReplyDelete
  3. Yg Clean n clear Active Clear Acne Clearing Cleanser tuh boleh kurangkn jerawat yg merah2 x?

    ReplyDelete
  4. tompang tanye...

    sy pakai pencuci clean n clear acne tuh. lpas sy pakai pencuci tue kn, sy pakai c & c essentials toner dan c & c essentials moisturizer. Boleh ke pakai campo2 nih? sy tk0t nanty jerawat kt muke ne lebey trok. huhuhuhuhuhu.


    Sya.

    ReplyDelete
  5. Hannah -..boleh je..c&c tu boleh matikan jerwat yg merah2..lama2 akan jadi kehitaman,jadi waktu tu jerwat tu dah tak mati..tpi pastikan,jika awak pakai,tetiba jadi lagi teruk,trus stop guna ye.kulit muka kita ni ada yg kdg2 sensitif skit..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Anonymous,pendapat sya,awak tak boleh la pakai sekali gus banyak2,awak perlu ikut step fasa dalam tangani jerawat.Pastikan awak gunakan pencuci yg dapat hilangkan kurangkan dan lebih baik hilangkan jerawat dahulu.bila kerawat dah kecut dan kurang,bru awak boleh gunakan toner,sbb toner ni lebih kepada nak baik pulih kulit yg dah rosak.Moisturizer untuk melmbabkan kulit selepas awak cuci muka,Moisturizer ni hanya perlu guna kalo kulit awak mcm kering sgt slpas cuci muka.

    ReplyDelete
  8. lepas dia jadi hitam, yg hitam tu namanya parut jerawat kan. apa produk yang berkesan menghilangkan parut jerawat?

    ReplyDelete
  9. ye..kalo dah jadi hitam tu..adalah pertanda yg baik dlm tangani jerawat..^^..
    boleh bca kt post sya ni http://jerawathilangselamanya.blogspot.com/2012/09/cara-mengatasi.html

    dulu sya gunakan maderma,menghilangkan parut..panggunaannya,selepas cuci muka,pada wktu mlm terutama,atau wktu yg kita duk dlm rumah ke tyme siang pun boleh..memg mujarab,Insya Allah.

    ReplyDelete
  10. hannah,baca di popular post sya yg bagaimana menghlangkan jerawat ye..

    ReplyDelete
  11. Owh. kat mane nak bli maderma ne?

    ReplyDelete
  12. kat sya pun boleh.,tpi farmasi pun ada je..

    ReplyDelete
  13. brape harga maderma tu? sy ada pakai c & c active acne clearing gel yg kecik tuh. lepas saya pakai masa mlm, paginya jerawat sy ada nanah kecik. hish -.- kenapalah, kenapa.......... ckp hilang jerawat dlm 4 jam tp xpon. hiuhiuh

    ReplyDelete
  14. madrma tu hrga dlm rm 40 rgt...ye ke..sya tk pernah pakai pun yg clearing gel sapu tu...saya pakai hnya pencuci muka nya je...kalo gel sapu tuh.awak guna oxy la..yg tu sya guna,memg berkesan..yg lain,pernah guna gak,tpi paling baik oxy 10 tu..

    ReplyDelete
  15. kalo guna gel tu pas tu naik nanah kecik tu,baik awak stop guna..sya dulu slu jadi cmtu gak..memg geram..n makin teruk ada la..

    ReplyDelete
  16. sy ada guna oxy 10 n 5. yg oxy 10 tuh, ada org ckp utk jerawat kt bdn. je sy bli lha oxy 5. ok le ckit. tp jerawat still ada :(....... pencuci muka kat atas tuh, kesannya blh dilihat lepas 2 bulan ke?? sy bru pakai 2 minggu.

    ReplyDelete
  17. ye ke..rasaya tak kesah la oxy 10 ke..itu cuma kandungan benzoyl peroxide la sbyak 10%..lagi byak,lgi berkesan terhadap parut..Insya Allah,awak guna yg mana??pencuci C& clear ke? awak kena ikut step yg sya tulis kat pos bagaimana menghilangkan jerawat mengikut pasa ,rujuk popular pos..Insya Allah,akan berkesan hilangkan jerawat..jangka masa 2 bulan jgn terlampau bergantung,jerawat ni nak rawat perlahan lahan..tapi yg penting berjaya :D

    ReplyDelete
  18. Tumpang tnya. . Yg kata kesan c&c lepas 2 bln tu mksudnya sembuhkan jerawat yg sedia ada je ke ? Atau lepas 2 bln penggunaan, jerawat dh x akan tumbuh lg ?

    ReplyDelete
  19. Tumpang tnya. . Yg kata kesan c&c lepas 2 bln tu mksudnya sembuhkan jerawat yg sedia ada je ke ? Atau lepas 2 bln penggunaan, jerawat dh x akan tumbuh lg ?

    ReplyDelete
  20. Klau guna c&c aja blh sembuhkan kulit berlubang dan kemerahan x ?

    ReplyDelete
  21. Hijau daun..C&C akan dapat menyembuhkan jerawat dalam keadaan berterusan..jangka masa seminggu pun dah boleh lihat kesan.dimana jerawat mula mengecut dan kurang serta menjadi hitam.Itu tanda yang amat baik dalam langkah tangani jerawat.Untuk lepas 2 bulan tu.awak kena rujuk popular post sya tentg fasa2 merawat jrawat dalam masa 2 bulan.kita perlukan step tambahan dalam pastikan jerawat tak akan tumbuh lagi dan kulit muka kembali sembuh dan muda.

    ReplyDelete
  22. Anonymous.Insya Allah.C&C boleh sembuhkan kulit kemerah merahan menjadi gelap.Tapi tak boleh sembuhkan kulit belubang.Bila sel kulit menjdi gelap,itu tandanya sel kulit itu telah mati,jadi ini amat baik.jadi kita perlukan step seterusnya dalam membersihkan kulit mati itu dan meremajakan kulit kembali.Rujuk popular post sya mengenai fasa merawat jrawat. :D

    ReplyDelete
  23. saya ade ikut step yg Fadhil bg.. cume pencuci sy pakai sebamed clear face liquid n juga toner sebamed .. then utk kecutkan jerawat sy pakai Benzac AC 5%.. So far, jerawat kecut tp msh ade naik lag 1-2 biji jerawat.. (-_-) slps 2mggu pakai sebamed pencuci die sgt best tp toner sebamed mcm mengeringkan kulit sy.. sedih! pelembap sy x pakai coz msh dlm proses rwtn.. sy ingt nk tukar pakai toner safi rania gold mcm Fadhil pakai.. ok x?

    ReplyDelete
  24. ye ke..ok la tuh..yg penting ada perubhan kepada yg lebih baik..:D
    toner sebamed sy tak pernah guna..tpi yg sebamed clear face tu memg bagus pun...naik jerawat 1 2 memg biasa.jgn risau,kalau risau lagi naik bnyak.haha..boleh je awak nak guna toner safi rania tu,toner safi tak kering sgt.Cuma kalo guna toner safi rania,elakkan sapu toner safi di kawasan yg ada jerawat.kerana kawasan jerawat memg kena bagi kering sikit.Baru cepat mati.kawsan yg ada sel2 kulit mati dan lubang,awak digalakan sapu toner tu,bagi kulit kembali sembuh dan menutupi lubang2 kulit yg terbuka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sy nie klu naik satu jerawat pun da mula risau n gelabah.. -_- klu utk parut jerawat yg itam, parut lubang n parut jerawat yg kecik, leh ker sy sapu krim parut Mederma? klu sapu krim parut, toner safi rania gold x yah pakai dulu kan? da pakai sebamed, tp ade jerawat kecik cam jerawat pasir 2-3 ketul yg naik.. sy patut tros pakai sebamed or tukar pakai c&c acne clearing face?

      Delete
  25. Blh x upload gmbar awak sblum dan slpas guna smua produk tu ? sy bdk skolah. Sllu tdur lewat nk buat hw sbb ptg byk xtvt kt skolah. So jerawat pun byk. Xde pilihan. .

    ReplyDelete
  26. segan la..haha..tknak la..kisah lama.tapi memg teruk pun,2 tahun kowt sya jerwat..Alhamdulillah,skrg dah baik..ye ke.bape jam awak tidur??..sbrny boleh je elak,sya pun tidur 2 3 pagi..tapi kena rajin jga kebersihan la,muka seblum tidur sentiasa cuci.Pastu,paling mujarab,Rajin Solat.kerana adanya whuduk yang membersihkan wajah kita.Awak kena kenal pasti dulu dari segi ap awak kena bertindak.Jangan jdikan penyebb tidur lmbt,tiada pilihan lain untuk tangani nya,.Percaya la.Ada jalan penyelesaiannya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emm. . sma jugak. Lbih kurang 2,3 pg. Jerawat ni sjak skolah rndah lg sbb resdung. Dh byk hbiskan duit. Buat rwatan resdung la, mkan ubat tu la, guna sbun ni la, pkai bedak tu la. . Tp x jugak smbuh spnuhnya. Sbb tu la fikir byk kali klau nk try produk lain pulak.

      Delete
  27. ye ke..sianny..sya dulu ada jugk resdung skit..tapi dah baik jugk..guna ubat resdung as shifa..oo...ok,gud luck kat awak..skrg pakai pencuci muka ap??

    ReplyDelete
  28. C&c tu la. . Bru gna 4 hri. Tiap hri tengok crmin. Hahaha

    ReplyDelete
  29. lpas sy pakai c&c acne clearing tuh, sy pakai acne gel plak. yg jerawat bernanah tuh saya picit pastu kluo darah bnyk2. sy tros cuci dan sapu acne gel clearing speed. sama jenis ngn c&c acne clering jgk. utk hilangkan parut jerawat,sy gne safi balqis lidah buaye jer. maderma 2 mahal sgt la bg sy niey. sy plajar lagyy

    ReplyDelete
  30. oo..ok..ikut kemampuan awak lah..yg penting kesannya semakin baik ye..:D

    ReplyDelete
  31. ok...insyaallah.. dh dua taun lebey hidup ngan jerawat neh..

    ReplyDelete
  32. merdema boleh menghilangkan blackhead di hidung x?

    ReplyDelete
  33. mderma boleh hlangkan jeragat x?

    ReplyDelete
  34. boleh..dalam masa 2 minggu dah boleh hilangkan jeragat^^...kalo nak order boleh mesej ke 0174869485..nama dan alamat..

    ReplyDelete
  35. ni nak tanya ,dlu muka saya penuh dengan jerawt ..sekarang dah mmg berkurang,masalah skrng ni adalah bekas parut jerawat pulak dan warna muka kulit saya tidak sekata ,dan timbul blackhead kat idun saya ..pada pendapat awk apa yang ptt saya lakukan??tlong beri pendapat awak step-by-step...apa yng ptt saya lakukan permulaan satu per stu..

    ReplyDelete
  36. oo..Biasa la tu bila kesan jerawat memg akan merosakkan kulit kita n blachead ..Jadi saya sarankan kamu untuk menggunakan produk krim parut Maderma yg mampu kurgkan kesan parut seawal 2 minggu atau lebih awal..InsyaAllah..untuk keterangan lanjut,kamu boleh mesej nama dan masalah kamu ke no 017-4869485...saya akan terangkan secara terperinci nnt...^^

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Sy dah guna macam2 produk.tak berkesan lah.ay nak try awak punya 6 produk tu dulu. Jerawat sy makin bnyk. Dah cuci muka guna c&c then sapu toner eh? Lepastu baru pakai Aiken jerawat?

    ReplyDelete
  39. Sy dah beli pencuci muka clean n clear. Toner sy beli Aiken and krim jerawat Aiken..... Tak mendatangkan kesan ke if pakai campur? Perubahan dalam masa yang berapa lama ek? Hope sangat memberi kesan...... Sebab dah banyak sangat produk yang saya pakai. Kesan takde pin makin banyak adalah hmm.

    ReplyDelete
  40. Assalam..sy ade pngalaman jgk pasal jerawat ni..paling bagus dan sgt2 berkesan ialah T3 Mycin Gel & Lotion..cubalah..ramai kwn2 sy dh berjaya atasi masalah jerawat & parut mereka..sy hanya ingin berkongsi..papepun anda yg berhak memilih & membuat keputusan..semoga berjaya atasi masalah jerawat & parut anda...wassalam..
    _aYuSs_

    ReplyDelete

rakan-rakan kalo rasakan tips saya ini bermanfaat kepada anda atau nak kongsi pengalaman dan ilmu tentang mengatasi jerawat,bolehlah comment ye di ruang comment blog saya ni.^^

TEMPLATE ERROR: Invalid data reference post.canonicalUrl: No dictionary named: 'post' in: ['blog', 'skin', 'view']
TEMPLATE ERROR: Invalid data reference post.url: No dictionary named: 'post' in: ['blog', 'skin', 'view']
Facebook Comments Plugin Enhanced by Cara hilangkan Jerawat
TEMPLATE ERROR: No dictionary named: 'post' in: ['blog', 'skin', 'view']